Stadshagen

In Stadshagen wordt dit jaar alweer voor de derde keer de Sonrise Sportweek gehouden! Van 4 t/m 8 mei is er dagelijks een middag- en avondprogramma vol sport en spel voor de kleine en grote jeugd van onze prachtige wijk. Locatie is het Twistvlietpark naast het winkelcentrum.

Inmiddels hebben we een sportteam van 10 jonge sporters die de uitdaging aangaan om deze zomer de jeugd van Stadshagen te bereiken met het evangelie. Zij zijn druk bezig met de voorbereidingen en kijken vol enthousiasme uit naar de sportweek. Een week waarin spel voor de jongste kinderen, sportclinics voor de jeugd, maar ook drama en getuigenissen vanuit de sporters centraal staan. We hopen door dit middel zoveel mogelijk kinderen en jongeren te bereiken met Gods liefde!

Hulp gevraagd

Sonrise Stadshagen kan nog hulp gebruiken, vooral in de sportweek zelf. Ben je enthousiast over dit project en wil je je praktisch inzetten? Of lijkt het deel uitmaken van het sportteam je wel wat? Neem dan contact met ons op, voor meer informatie zijn we te bereiken via sonrise@live.nl.

Op deze kaart kun je zien waar wij sporten: