Start Sonrise Zwolle met Grow-To-Go-Tshirt

De sporters zijn terug in Zwolle. Na een week lang op de voorbereidingsconferentie te zijn geweest, was het zaterdag tijd om ┬áte landen in Zwolle. Kennismaken met de gastgezinnen, ‘s middags voorbereidingen voor de zondag, flyeren in de wijk en ‘s avonds de startbijeenkomst van Sonrise Zwolle.

Deze startbijeenkomst stond in het teken van ontspanning, delen en vooruitkijken. Waarbij de sporters individueel werden uitgedaagd. Hiervoor hadden wij het Grow-To-Go-Tshirt bedacht. Sporters konden op het t-shirt kwijt wat zij hadden geleerd, ontdekt de afgelopen dagen, welke (bijbel)tekst inspireert jou en kan anderen weer inspireren, wat zou je met de ander willen delen in de wijk de komende week.

Een creatieve bedoeling… zie hier (een deel van) de resultaten:

Nieuws