Welkom bij Sonrise Zwolle

Sonrise Zwolle is een project waarin jongeren uit diverse kerken met een passie voor sport, mensen en Jezus, zich inzetten voor de tieners en kinderen in Zwolle. We willen ons geloof delen met iedereen met wie we in aanraking komen. In de zomer geven we een week lang sportclinics, bouwen we relaties op met jongeren, en vertellen we over het evangelie van Jezus. Waar ga jij voor? Live your passion for the King!

Geef je nu op voor Sonrise!
Ook in 2015 zijn er weer tal van mogelijkheden. Basketballen of voetballen met jongeren? Dansen met de meiden uit je wijk? Jij kunt het verschil maken in het leven van een jongere in Zwolle! God zegt dat Hij voor iedereen dichtbij is. Wij geloven dat God jou kan gebruiken om dat aan anderen te vertellen.

Wij zijn dit jaar in Dieze te vinden van 6 tot en met 10 juli. De sportweek in Stadshagen was al in mei van dit jaar. Helaas is er dit jaar geen sportweek in Zwolle-Zuid.

Op deze website vind je daar meer informatie over.
En natuurlijk kun je informatie opvragen via zwolle@yfc.nl .

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door

Nieuws , ,